Esittely

Hotelli Olavi on ainutlaatuinen majoitus- ja ravintolakokonaisuus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Savonlinnan sydämessä. Nimeämme itsemme nykyään myös Art Hotel Olaviksi, kun olemme muuttanee sisustusideaa taidekaupungille sopivammaksi ja meillä on vaihtuvaa taidetta eri taiteilijoilta ympäri vuoden. Olemme onnellisia siitä, että voimme tarjota vieraillemme viihtyisän ja kodikkaan ympäristön, jossa voit nauttia unohtumattomasta oleskelusta.

Majoitus:

Hotelli Olavi tarjoaa laadukasta majoitusta, joka sopii erilaisiin tarpeisiin. Valittavanasi on joko yhden hengen, kahden, kolmen hengen huoneita tai perhehuoneita. Jokainen huoneemme on erillisellä jäähdytyksellä, TV:llä, pienellä jääkaapilla ja pöydällä varustettu. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Sisäänkirjautuminen klo 15 – 00. Uloskirjautuminen klo 11-12. Maksuton parkkipaikka hotellin takana. Allergikot huomioidaan. Toki myös eläimet saavat majoittua meillä. Mahdollinen lisämaksu.

Ravintola:

Ravintolamme tarjoaa majoittujille runsaan aamiaisen. Voit myös ostaa arkisin lounaan (poikkeuksena ooppera aika) tai tilauksesta ruokalistaltamme herkullisia annoksia. Istahda ajan kanssa baarissamme ja nauti laadukkaista juomista tutustuen vaihtuvaan taidetarjontaamme ravintolan seinillä. Ravintolamme muuntautuu moneen muotoon esim. tilatuissa yksityistilaisuuksissa / tapahtumissa. Tilaisuuksien suunnittelussa kokenut henkilökunta auttaa. Happy Hours 14 – 18. Olut (0,33) 5€. Meillä on myös kesäterassi.

Kokous- ja juhlatilat:

Hotelli Olavi tarjoaa kaksi kokoustilaa, joissa voit järjestää kokouksia, erilaisia juhlia tai yksityistilaisuuksia. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen kokouksen, konferenssin tai juhlan.

Sauna:

Hotelli Olavin yhteydessä on rentouttava sauna, joka on varattavissa myös yksityiskäyttöön. Saunan yhteydessä voit varata tarjoiluineen kabinetin myös käyttöösi.