Esittely

Hotelli Olavi on ainutlaatuinen majoitus- ja ravintolakokonaisuus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Savonlinnan sydämessä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota vieraillemme viihtyisän ja kodikkaan ympäristön, jossa voit nauttia unohtumattomasta oleskelusta.

Majoitus:

Hotelli Olavi tarjoaa laadukasta majoitusta, joka sopii erilaisiin tarpeisiin. Valittavanasi on joko yhden hengen, kahden, kolmen hengen huoneita tai perhehuoneita. Jokainen huoneemme erillisellä jäähdytyksellä ja niissä on huonekoon mukaisesti pedatut sängyt, mukava työpiste, jääkaappi ja TV.

Ravintola:

Ravintolamme tarjoaa majoittujille runsaan aamiaisen. Voit myös ostaa arkisin lounaan tai tilauksesta ruokalistaltamme herkullisia annoksia. Tarjoamme monipuolisen ruokalistan, joka kunnioittaa paikallisia makuja ja tuoreita raaka-aineita. Tai rentoudu baarissamme ja nauti laadukkaista juomista.

Kokous- ja juhlatilat:

Hotelli Olavi tarjoaa kaksi kokoustilaa, joissa voit järjestää kokouksia, erilaisia juhlia tai yksityistilaisuuksia. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen kokouksen, konferenssin tai juhlan.

Keilahalli:

Hotelli Olavin yhteydessä on viisiratainen keilahalli, jonka varata kokonaan tai rata kerrallaan. Iltaisin on myös mahdollista Hohto-keilailu. Voit yhdistää keilailun omiin juhliisi, pikkujouluihin tai osaksi sauna- tai illallisvarausta.

Sauna:

Hotelli Olavin yhteydessä on sauna. Saunan yhteydessä voit varata kabinetin käyttöösi.