Majoitus

Suunnitteletko matkaa Savonlinnaan? Etsitkö majoituspaikkaa, joka tarjoaa mukavuutta ja viehätystä? Tervetuloa Hotelli Olaviin, kaupungin vieraanvaraiseen helmeen.

Mukavuutta ja laatua: Hotelli Olavi on tunnettu laadukkaasta majoituksestaan ja ystävällisestä palvelustaan. Huoneemme on sisustettu tyylikkäästi ja tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta vierailustasi tulisi miellyttävä ja rentouttava.

Keskellä Savonlinnaa: Sijaitsemme kätevästi aivan Savonlinnan keskustassa, joten kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Voit unohtaa pitkät matkat ja nauttia kaupungin tunnelmasta.

Ravintola ja palvelut: Hotelli Olavissa voit nauttia herkullisia aterioita ravintolassamme, rentoutua saunassa . Tarjoamme myös kokous- ja juhlatiloja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Ystävällinen Palvelu: Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua ja tekemään vierailustasi mahdollisimman miellyttävän.

Savonlinna on täynnä kulttuuria, historiaa ja kauneutta, ja Hotelli Olavi on täydellinen tukikohta tutustua kaikkeen tähän. Suunnittele matkasi nyt ja varaa majoituksesi Hotelli Olavista, missä yhdistyy mukavuus, laatu ja vieraanvaraisuus.